Postao sam vlasnik ovakvog uredjaja a i zbog velikog interesovanja za ovaj uredjaj resio sam da otvorim temu posvecenu modelu p560. U ovoj temi mozete iznositi vase utiske a ako planirate da kupite ovaj uredaj slobodno pitajte sta vas interesuje.
Posedujem ga vec 2 meseca i mogu vam reci da sam prezadovoljan. Dosta je brz, ekonomican i lepo lezi u ruci. Kada sam procitao da je procesor veceg takta mislio sam da je i trajanje baterije smanjeno, naprotiv, baterija traje duze nego sta sam mislio. Pri stalnom koriscenju GPS-a traje negdeoko 5 sati. Povezivanje se vrsi preko USB2.0 porta i postoji opcija da karticu i flash memoriju pretvori u storage(citac kartice, nesto kao flash disk). Uredjaj u sebi ima ugradjen GPS prijemnik dobrih karakteristika, jeste da se ne dobija softver za navigaciju uz uredjaji ali se isti moze veoma lako pronaci. Sto setice mapa za srbiju imaihi to detaljnih. Na karti se mogu naci skoro sva sela i varosice. Za navigaciju mozete uneti i broj kuce. Od kada imam ovaj uredaj nisam uspeoda se izgubim. Oficijalni program ima opciju i glasovnog navodjena. Zvuk je fenomenalan.
Evo i detaljnih karakteristika uredjaja"
CPU : Samsung 2443-400Mhz GPS Chipset : SiRF GPS III module (20 channels) Memorija ROM : 60MG Memorija Flash : 2GB Memorija RAM : 64MB SDRAM Memorijski slot : SD/MMC Ekran : 3.5" touch panel 320x240 Baterija : Li-Ion 1350mAh , Interface : USB, Bluetooth, 802.11b+g Dimenzije : 17.8 x 72 x 115mm Masa : 170g Operativni sistem : Windows Mobile 6 Classic Audio : mikrofon, zvučnik, line out
Dodatna oprema: USB kabl, AC adapter, auto punjac, drzac za staklo.