Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Rešavali zagonetke da bi našli novac

Autor: M@jk! | Odgovori (morate se registrovati)

Nisam imao pomagača, niko na mene nije uticao i apsolutno ja jedini snosim odgovornost za ovo što sam učinio. Bio sam svestan da me snimaju kamere, rekao je pred istražnim sudijom Suzanom Grujović Aleksandar Spasić (29), službenik trezora Rajfajzen banke koji je 7. juna u pauzi za doručak iz trezora izneo milion i po evra.

Bivši čovek od poverenja u trezoru Rajfajzen banke u filijali Kragujevac priveden je u ponedeljak pola sata pre ponoći istražnom sudiji Okružnog suda Suzani Grujović. U jednom od tri policijska automobila pod rotacionim svetlima nalazili su se inspektori, u drugom Aleksandar, dok je treći automobil prevozio 928.060 evra, 531.100 švajcarskih franaka, 291.200 američkih dolara i 5.000 dinara, koliko je policija sa različitih lokacija iskopala tog dana. Saslušanje je trajalo oko tri sata, nakon čega mu je određen pritvor.

Sto hiljada evra i dalje je „ili pod zemljom“ ili na nekom drugom mestu. U toku jučerašnjeg dana policija je „izašla na teren“ i tragala za ostatkom novca, za koji je Aleksandar prvobitno rekao da ga je verovatno iskopao neki deda.

Zbog izjava koje je dao i u policiji i u sudu, tužilac i istražni sudija su se složili da je neophodno Aleksandra poslati na psihijatrijsko veštačenje. [Glas Javnosti]

Odgovori

Strana: [1]

Pretraga

Internet shumers
| Stranica je napravljena za 0.106 sekundi sa 28 upita.