Anyone?????

|
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
|
Decoding & OS installingZanima me koji je softwer potreban za dekodiranje telefona, a koji za podizanje sistema na telefonu koji cak ni ne moze da se upali zbog softverskog problema.
Anyone????? OdgovoriStrana: [1] Odg: Decoding & OS installing
Komentar 1 |
od strane M@jk! | Datum: Август 07, 2008, 09:46:32 (1) Ako mislis na smartphone postoje unloceri a za ne-smartphone telefone vise ti se isplati da ides kod servisera, jer mozes ostetit telefon i na kraju ces morati da kupis novi.
(2) Sto se tice problema podizanja najcesce se resava hard resetom na smartphon-ovima kao i na ne-smartphonovima. SP ima prednost zato sto se veoma lako flashuje (instalira novi system), dok kod ne-sp postoji mogucnjost ostecenja hardvera. Odg: Decoding & OS installing
Komentar 2 |
od strane Engineer | Datum: Август 08, 2008, 03:01:32 Well dude, navedi mi sta mi je sve potrebno za podizanje sistema na platformi 40.0s. Uredja, softver, sta god...
Odg: Decoding & OS installing
Komentar 3 |
od strane M@jk! | Datum: Август 16, 2008, 10:50:48 To je malo staro pitanje, preporucujem ti da posetis neki servis. Ako nadjem nesto postavicu.
|
PretragaJos iz ove oblastiGoogleov mobilni telefon... Samsung E 250 Gde je Proizveden vas Mobilni... "Telenor" nudi mesec dana besp... Decoding & OS installing Kodovi HMD combo craziness NOKIA E 61 Na prvi pogled: AnyCool... Pola sveta mobilno Google postaje mobilni... Od sljedece godine... Nokia i Samsung predvode... GPhone ipak mobilna platforma Isporuka multimedijalnih... NOKLA CONNECTING PEOPLE Skype razvija svoj prvi... SonyEricsson Which Mobile OS Is Best for... Mobilni telefon kao mini... Nokia N81 i Nokia N81 8GB... Timex-ov Ironman iControl sat Reci i Pojmovi Koji mobilni telefon... Blutut naočare iz Motorole Skriveni Kodovi (Nokia,... |