Ovde mozete da postavljate predloge u vezi foruma.
Reci te nam,
šta volite, a šta vas nervira i tako?e,
šta bi ste voleli da vidite na sajtu, koje bi ste servise želeli da omogu?imo,
nešto što ste negde videli ,a voleli bi ste da vidite i ovde.....
|
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
|
OdgovoriStrana: [1] Odg: Predlozi
Komentar 1 |
od strane Layavac | Datum: Мај 01, 2008, 10:33:16 Nigde nema muzika i tako to,a ja mislim da je to dobra tema za ceo jedan forum.
Odg: Predlozi
Komentar 2 |
od strane M@jk! | Datum: Мај 02, 2008, 10:32:43 Nigde nema muzika i tako to,a ja mislim da je to dobra tema za ceo jedan forum. Dobar predlog, samo je poblem jer nemam koga da to odrzava i postavlja teme, ja sam zauzeot oko portala. Ako se nadje moderator otvaram. Odg: Predlozi
Komentar 3 |
od strane Natcovek | Datum: Септембар 02, 2008, 11:50:00 Nov sam clan ovde i primetih odmah da nema nijedna tema o knjigama (ili je ja nisam primetio sto opet znaci da i ako postoji, nije na vidnom mestu - tj. kao da ne postoji). Mozda ima ljudi koji bi zeleli da razgovaraju o knjizevnosti, pa vas molim da ubacite i tu mogucnost.
Komentar 4 |
od strane M@jk! | Datum: Септембар 02, 2008, 10:20:53 Da, nema takvih tema. Predlog je dobar i ostvarljiv, samo nemamo moderatore za taj deo foruma.
|
PretragaJos iz ove oblastiObavestenje Prognoza vremena za Sumadiju Servisi za Webmastere Video tutorijali Katalog Sumadijskih sajtova Besplatni oglasi sa slikom (6GB) Besplatni shumers... Otvorena Razmena Banera YuouToube i MetaCafe na forumu No bots Dodaci za profil Ocenite ovaj sajt. Strelice Kako postaviti YouTube klip... Prijavite Gresku Predlozi Za sta sluzi ova opcija... Kako da citiram samo deo... Sta su Userbarovi i Glitter... Kako da downloadujem fajlove... Kako da postavim shumers za... Moderatori Kniga Utisaka HotMail & MSN Klijenti na por... XML, RSS and RSS2 |

Autor: