|
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
|
Vasha pitanja....Ovaj deo foruma otvaram da bude posvecen svim clanovima na forumu, koji imaju problema sa svojim rachunarom. Postavite pitanje a mi cemo se potruditi da vam izadjemo u susret i pomognemo.... ;)
OdgovoriStrana: [1] Odg: Vasha pitanja....
Komentar 1 |
od strane _domaci_rap_ | Datum: Мај 04, 2008, 10:18:30 Imam ADSL 2mb konekciju. Download je odlican, upluoad također. Inace volim igrati puno online igara i ping mi je previsok. Ima li nacin kako da smanjim ping? I kada idem testirati speed uvijek je pink oko 100
![]() Odg: Vasha pitanja....
Komentar 2 |
od strane M@jk! | Datum: Мај 04, 2008, 10:29:16 Sigurno imas neki program u pozadini koji koristi internet i on ti povecava. Ili je server sa velikim pingom.
Evo primera kada sam ja igrao CS sa 1MB ADSL na jednom serveru mi je ping bio 50 a na drugom 130. Tako da to zavisi i od servera. Ali ako tije na svim serverima veliki onda je ono prvo (program u pozadini). |
PretragaJos iz ove oblastiTOP Windows XP secrets Zatvaranje Update Device... Surfanje bez slika Smanjujte i povecavajte slova... Pucanje veze Optimizacija TCP/IP... Dodatno ubrzavanje Firefoxa Brzo surfanje Automatsko upisivanje com i... Automatsko brisanje Temporary... Povecajte Keep-Alive Time-Out Dozvolite više od 2 downloada ... Shortcut strelice na ikonama Ikone na desktopu bez texta Format datuma Napravite lazni "virus" čišćenja zaraženog računara Podešavanje računara u samo 1... Klasican start meni Kako napraviti bezimenu mapu Napravite precicu za... Brisanje Desktopa Promena Formata datuma Vista Drajveri (Drivers) Stavljanje XP kao defaultnog... Kako testirati komunikaciju s... |

Autor:
Odg: Vasha pitanja....