Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Vasha pitanja....

Autor: AntiBiotiC | Odgovori (morate se registrovati)

Ovaj deo foruma otvaram da bude posvecen svim clanovima na forumu, koji imaju problema sa svojim rachunarom. Postavite pitanje a mi cemo se potruditi da vam izadjemo u susret i pomognemo.... ;)

Odgovori

Strana: [1]
xx Odg: Vasha pitanja....
Komentar 1 | od strane _domaci_rap_ | Datum: Мај 04, 2008, 10:18:30

Imam ADSL 2mb konekciju. Download je odlican, upluoad također. Inace volim igrati puno online igara i ping mi je previsok. Ima li nacin kako da smanjim ping? I kada idem testirati speed uvijek je pink oko 100 
Komentar 2 | od strane M@jk! | Datum: Мај 04, 2008, 10:29:16

Sigurno imas neki program u pozadini koji koristi internet i on ti povecava. Ili je server sa velikim pingom.

Evo primera kada sam ja igrao CS sa 1MB ADSL na jednom serveru mi je ping bio 50 a na drugom 130. Tako da to zavisi i od servera.

Ali ako tije na svim serverima veliki onda je ono prvo (program u pozadini).
Komentar 3 | od strane M@jk! | Datum: Септембар 05, 2008, 10:44:30

Za instalaciju i formatiranje hdd-a predlazem da pogledas sledeci tutorijal Instalacija windwos xp-a (detaljno).

Ako imas bilo kakvih pitanja slobodno postavi.

BTW, pre formatiranja sve sto imas na c partici a sto ti je potrebno prekopiraj na d,jer ce sa c particije posle formatiranja sve da se obrise.

Kao drugo vidi da li imas sve drajvere, trebalo bi da si ih dobio uz racunar na nekoliko diskova, grafika, maticna, modem itd.
Komentar 4 | od strane lasse | Datum: Септембар 05, 2008, 11:11:46

hi,M@jkl hvala na pomoci a ja cu te pitati kada pocnem sa radom.imam 13 godina,nadam se da cu ipak nesto od vas nauciti pozdrav od lasse.
Komentar 5 | od strane M@jk! | Datum: Септембар 06, 2008, 09:57:46

Tu smo ako zatreba. Nije tesko a nije ni lako. Mnogo je lakse ako znas po malo engleski.

Poz

Pretraga

Internet shumers
[1]
| Stranica je napravljena za 0.18 sekundi sa 33 upita.