Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Pljačkaš pucao na prodavca

Autor: M@jk! | Odgovori (morate se registrovati)

Zasad neidentifikovani razbojnik oteo je iz prodavnice u selu Banja torbicu od vlasnika Miodraga Vesovića, a kada je Miodrag pokušao da ga spreči da pobegne, pucao je na njega! Srećom, Vesović je ostao nepovređen.
Pljačka se dogodila oko 20.30 sati, dok je vlasnik sređivao papire za radnim stolom u uglu prodavnice. Kao na filmu, u prostoriju je uleteo razbojnik, maskiran čarapom i, preteći pištoljem, naterao Vesovića da otvori radni sto. Pošto je u fioci video malu tašnu i pomislio da je u njoj pazar, zgrabio ju je i pokušao da istrči iz prodavnice. Vesović je pojurio za njim i kod vrata potegao vazu na razbojnika. On je, ipak, uspeo da izađe napolje, a nekoliko metara od prodavnice čekao ga je saučesnik u automobilu. Dok je ulazio u vozilo, razbojnik ispalio nekoliko hitaca u pravcu prodavnice.

Vesović je ispričao da se razbojnik prevario misleći da je u tašni novac. U torbi je bilo samo stotinak dinara, jer je dnevni pazar tek trebalo da izvadi iz kase.

- Kada sam s vrata potegao vazom na njega, zaboravio sam da je naoružan. Iskreno, mislim da nije hteo da me pogodi kada je pucao ka meni, jer s te razdaljine ni ćorav ne bi promašio. On i ortak s otetim parama mogu da popiju tek po jedno pivo - kazao je Vesović.
Prilikom pljačke, razbojnici su koristili stariji automobil crvene boje i bez registrskih oznaka, ali Vesović zbog polumraka nije mogao da prepozna model. [Kurir]

Odgovori

Strana: [1]

Pretraga

Internet shumers
| Stranica je napravljena za 0.102 sekundi sa 28 upita.