Stranice: 1 2 [3] 4 5 6   Idi dole
  Štampaj  

Samsung i300  

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu. (Procitana 8105 puta)

M@jk!
Webmaster
Spavac na Forumu
*
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #30 poslato: Април 02, 2008, 09:24:16 »
-Binarys Task Menager i Smart Explorer

Task menager znas cemu sluzi, akoneznas da pojasnim, on  omogucava uredivanje aktivnih procesa i programa (zatvaranje  programa i prekidanje procesa). Smart explorel je fajl menager,  sluzi za rad sa fajlovima, kopiranje, brisanje,slanje blututom ili irdom itd.             

-RJV ToneSetter

Program koji omogucava postavljanje zvuka, kaona primer za sms,zvono, budilnik itd.

-RKeyen

Desni klik, pomocu ovog programa mozes promeniti levii i desni klik na homescreenu.

-TCPMP

Univerzalni media player, kao i divx player koji podrzava titlove. Otvara sve moguce fajlove kao i one sa youyube-a.

-Total Commander

Ista funkcija kao i na PC-u

-Regedit

Potpuno isto kao i na desktop racunaru, uredivanje registrija.

Nesto vise o TCPMP-u:

Podrzane extenzije fajlova
- AVI (*.avi)
- Matroska (*.mkv, *.mka)
- MP4 (*.mp4, *.m4a)
- Ogg Media (*.ogg, *.ogm)
- ASF (*.asf)

Podrzani audio kodeci
- Mpeg 1 Layer III
- Ogg Vorbis
- Musepack
- Windows Media Audio (on Windows Mobile devices)
- AC-3
- AMR
- Adpcm, uLaw

Podrzani video kodeci
- DivX
- XviD
- MPEG4-SP (plus B-frame support)
- MPEG1
- M-JPEG
- Windows Media Video (on Windows Mobile devices)           

Sačuvana
no6
Clan u razvoju
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: Април 03, 2008, 02:31:48 »
to brate, hvala.
većina mi netreba ali bi izdvojio ovaj player sto si ga opisao.
neku večer sam se mučio 5 sati da convertiram jedan spot cca 30 mb (standardno). Probao sam sve filove i nikako nisam uspio da prilagodim video za mob. Neke filove neće da očita, neki mi se ne sviđaju jer je rezolucija loša, nekima zvuk, uglavnom nikako da uskladim sve zajedno da fino radi a memorija mi nije toliko bitna. Tako brate da ću sa ovim pokušati.
Ako ima jos kakvih stvari samo javi, a da neduljim drugi put cu ti reći što mi se dogodilo sa mobitelom,
    HVALA
Sačuvana
M@jk!
Webmaster
Spavac na Forumu
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: Април 03, 2008, 08:32:13 »
Sto se tice konvertovanja ja koristim PocketDivXEncoder veoma je dobar i brz a moze da implementira prevod filma direkno u file. A uz to i besplatan. Ako imas jos kojih pitanja slobodno postavi.

(Klikni na sliku za uvecanje)

[Download v.0.3.60]

[Download v.0.3.96 (TEST verzija) ]
« Poslednja izmena: Април 03, 2008, 08:35:04 M@jk! » Sačuvana
no6
Clan u razvoju
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: Април 04, 2008, 03:56:39 »
svaka čast stari, program je odličan ali imam jedan problem. Ja bi da convertiram file da ga mogu otvoriti u samsungovom media player, a  kada ga u ovome convertiram, onda ga mogu otvoriti samo u onome novom playeru što si ga naveo(tcpmp). Ako ima što javi, a na ostalom hvala brate. Ja sam koristio neki converter, vrl je dobar ali nikako da uskladim kvalitetu, veličinu pa onda neki nemogu filevi upaliti, nikako
Sačuvana
no6
Clan u razvoju
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: Април 04, 2008, 06:04:17 »
tcpmp ću zadržati jer guta sve filove, odličan je, ali mi sliku izvrće naopako dok je nestavim u full screen.
Sačuvana
M@jk!
Webmaster
Spavac na Forumu
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: Април 05, 2008, 02:24:29 »
Ovaj konverter koristi extenziju .avi sto je vidljiv samo u TCPMP I Divx playeru ali je po meni bolji TCPMP da bi mogao da pustis u Samsung-ov media player treba da konvertujes u .wmv odnosno windows video fajl, u tu svrhu ti preporucujem Xilisoft Video Converter link.
« Poslednja izmena: Април 05, 2008, 02:33:12 M@jk! » Sačuvana
no6
Clan u razvoju
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #36 poslato: Април 05, 2008, 10:48:25 »
e brate ovo je već bolje. Nego mi reci jesi li pronašao onaj program za instaliranje jave na i300. Ako moze link za download, nije nužno ali bi instalirao koju igricu na njega ovu običnu, i ako može da mi kažeš gdje mogu potražiti dosta stvari za i300, sve što sam ja našao je nešto polovično, ili neradi, ili je java apl. ili vazda neki šurac, a nekan nešto i proradi.
Sačuvana
M@jk!
Webmaster
Spavac na Forumu
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: Април 08, 2008, 11:20:13 »
Kazi sta ti treba jer imam sve to na hdd-u a nekoliko sajta su ugasena koja sam znao.

Evo programa za javu.

i300 Java Installer

Svi znate da i300 ima veoma dobar emulator za javu ali moze da  se instalira samo preko interneta, ovaj program omogucava instalaciju iz lokala (sa memorije, kartice i hdd-a).

Kao prvo morate dodeliti extenziju to radite pomocu nekog explorera koji ima opciju open with, ja sam koristio smart explorer.

Dakle nadite fajl sa extenzijom .jar i klinite levi klik (File) pa zatim (1)Open ->  (2)Open with... -> Menu -> Add to list ... -> Izaberite lokaciju gde ste iskopriali i selektujte fajl sa extenzijom i300 java.exe -> Done -> Izaberite iz liste pa Open.

I to je to, sledeci put za instalaciju je dovoljno samo da kliknete na neki fajl iz bilo kog explorer-a sa extenzijom .jar. Igra ili program ce se automacki instalirati..
Ovo je postupak sto se tice instalacije a sada prelazimo na pokretanje jave.

Za pokretanje jave koristimo samsungov emulator pod nazivom FunBox, ovaj program se nalazi u start meniju ako niste menjali.

Program mozete skinuti u prilogu (attachmentu).

I sada mozete uzivati u carima jave  , jos da napomenem da nema potrebe za javom jer sve sto vam je potrebno moze se naci i za wm, igre su dosta bolje sto se tice grafike i igrivosti.
« Poslednja izmena: Април 08, 2008, 11:27:28 M@jk! » Sačuvana
no6
Clan u razvoju
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #38 poslato: Април 11, 2008, 11:03:00 »
dali mi mozes nesto kazati o promjeni windowsa na i300,
kakav je taj wm5 i koje su prednosti a koje nedostatci, i da li ga je problem promijeniti
Sačuvana
M@jk!
Webmaster
Spavac na Forumu
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #39 poslato: Април 11, 2008, 11:32:15 »
WM5 i WM2003se mozes uporedivati kao Windows 98 i Windows XP na PC-u. WM5 je mnogo bolji i ispravljene su vecina gresaka, ...

Jeste problem promeniti ga jer ga nema jos uvek za i300, Sorry svi jedva iscekujemo wm5 za i300. Cim nesto nadem postavljam obavezno ovde.
Sačuvana
no6
Clan u razvoju
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #40 poslato: Април 14, 2008, 12:06:40 »
jer sam negdje čito da se moze promijeniti.
A zar bi trebao posebno izaći za i300
Sačuvana
no6
Clan u razvoju
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #41 poslato: Април 14, 2008, 12:08:48 »
i odma da te pitam gdje bi se mogao naći polovan ili nov i600, po čemu je bolji od i300 i ako moze cijene
Sačuvana
M@jk!
Webmaster
Spavac na Forumu
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #42 poslato: Април 14, 2008, 11:26:01 »
jer sam negdje čito da se moze promijeniti.
A zar bi trebao posebno izaći za i300

Da, za svaki model mora da izade posebni WM5, jer svi telefoni nemaju isti hardwer.

i odma da te pitam gdje bi se mogao naći polovan ili nov i600, po čemu je bolji od i300 i ako moze cijene

Pravo da ti kazem neznam, vidim da ga nema ni na internetu, cene, tesko, rekao sam malopre da ga nema na internetu. Neznam odakleti da je i600 bolji, mozda zato sto ima WM5 ali ja nebih menjao i300. i600 ima qwerty tastaturu i 3G, nema stereo zvucnike i infra red, procesor je na 200Mhz dok je na i300 416Mhz.

Tako da mislim da je i300 mnogo bolji od i600, e sada ako ti treba qwery tastatura i 3G onda vec moze da se razmislja.
Sačuvana
no6
Clan u razvoju
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #43 poslato: Април 15, 2008, 06:27:14 »
netreba mi ni testatura ni 3g, nego sam mislio pošto je noviji da je bolji. Malo sam čitao o njemu i znam da je performansama lošiji od i300, i procesor i memorija, ali opet mislim noviji pa zato.
Jos nisam vidio da netko nosa i300, pa ni sličan mobitel, ja sam sasvim slučajno naletio na čiku što smo se kentrali i prosao sam dosta jeftino(mislim),objasnit cu ti u idućem postu kako je bilo pa ces mi reci jesam li se zezno, ja mislim da je dobro ispalo s obzirom da nisam znao šta uzimam, i zanima me  moze li se negdje nabaviti i310 i koja bi mu bila cijena. Netko govori da nema hdd a negdje pise da ima, sto je nevazno, bitno je da ima 8 giga. Evo puno pisem pa mi pokusaj odgovoriti na sto mognes, probaj sve.
Sačuvana
no6
Clan u razvoju
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #44 poslato: Април 15, 2008, 07:06:09 »
I brate tako sam ti ja kentro sa pajdom, Dao svoju nokiu 5200 i trebao dati nešto love cca 60E. Nokiu mi procijenio 65E, jeste jeftino ali se pojavila ta nokia na pretplati za 10E mjesečno, pa je narod prodavo skoro pa badava i pristao sam na to. Sve ukupno negdje oko 125E. Kad sam uzeo i300 u ruke, nikad ga prije nisam vidio, mislio sam da držim svemirski brod, i jos kad sam vidio sta moze, i sada kad me pita narod sta je to počnu sliniti nad njim iako je mobitel iz 2005-e. Uglavnom ja ti ga uzmem negdje u 12-om mjesecu lani i radio mi desetak dana i zablokirao. Telefon radi, mogu samo primit poziv i nista vise. Sučelje mi se promijenilo isto u ono kada pokrenes launcher, ali ne mogu nista, ne reagira, windows zablokirao. Odnesem majstoru, a ovi u nas majstori nula bodova, jedan probao nemoze napravit, govori nista prije zg, ja u drugoga, pajdo me istjerao vani, nosi to od mene ja ti to nediram i nemoj svakome to davati moze ti samo pogorsati stvar, probaj u ovlašteni. Staću, krivo mi bilo, tek uzeo telefon i mogu ga baciti. Zovnem ja ovoga što sam se kentro sa njim velim mu tako i tako. A brate dao mu pola para(30E) trebao sam mu dati jos ostatak kad budem imao. I kazem mu dao si mi sjeban telefon, nikad mi nije pao, a nerad, ja ga ugasio prije treninga, poslje treninga neće, kao što je i bilo. Kaze on da ima nekog svog. Aj odnese on njemu, taj nezna, odnese ga taj iz mostara u jablanicu, taj jos gori, odnese ga u banja luku, taj kaze da sam ga je zaključao i da ga mogu samo ja otključati i vrate mi mob. mozda prije 20 dana. nisam mob vidio vise od 3 mjeseca, popizdio sam, pa me zavlačio. I surfam ja netom naletim na ovaj forum i mislim da si ti napisao onaj post kako se flashuje mob(svaka ti dala), i ja ti tako uradim kako pise, telefon kao nov. Mislio sam ode telefon, mogu ga bacit a ono nista mu nije. Svaka čas prika, da si negdje blizu počastio bi te pizzom. I jos mu nisam dao 30E. Mada je to tu negdje, bez telefona 3mj i nosanja siemensa c45 ili 30eura.
SVAKA TI ČAST PRIKA PA NETKO IMA VAKO NA INTERNETU STO DOBRO POZNAJE OVE ZVIJERI. Valjda te nisam umorio pričom ali morao sam ti sve ovo napisati, skako sam brate kada je proradio. Rekao sam samo uzimam telefone sa Windows mobilom. Steta pa ih narod ne koristi dosta, u nas u hercegovini ja mislim da sam ja jedini. Volio bi kupiti i310 nego da mi netko daje džaba simbian ili neki drugi(samo se tako kaže)
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] 4 5 6   Idi gore
  Štampaj  

Stranica je napravljena za 0.197 sekundi sa 24 upita.