Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6   Idi dole
  Štampaj  

Samsung i300  

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu. (Procitana 8102 puta)

kizanbg
Pocetnik
*
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #60 poslato: Јун 30, 2008, 08:04:12 »
Imam problem, kada prikacim kabal na fon bez baterije, i drzim strelicu i crveno dugme nista se ne desava, komp ne prepoznaje novi hardver niti ucitava drajver. kao da nista nisam pritisnuo
Sačuvana
M@jk!
Webmaster
Spavac na Forumu
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #61 poslato: Јун 30, 2008, 08:53:19 »
Probaj sa baterijom, i koji si rom izabrao.
Sačuvana
kizanbg
Pocetnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #62 poslato: Јун 30, 2008, 09:13:59 »
Sa baterijom radi, EXTRA. A rom I300X_31.

predlazes neki bolji
Sačuvana
M@jk!
Webmaster
Spavac na Forumu
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #63 poslato: Јун 30, 2008, 10:01:17 »
Drago mi je. Druga oznaka tvog rom-a je I300XDXFB3, ja koristim I300XXFB2. Tvoj rom nije los, samo neces moci skinuti sertifikat. Mada mislim da ti to nije potrebno. Kazimi jer sada radi mass.
Sačuvana
kizanbg
Pocetnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #64 poslato: Јун 30, 2008, 10:14:56 »
Nisam preimenovao mem. karticu u hdd jos uvek, ali sada nema onaj bag sa formatom (da trazi da se formatira), Imam zelju sada da probam da vratim hdd, ko zna mozda prorad. ako nista ne uradim pokusacu sa mem karticom na mass storage.

Javljam uskoro sta sam uradio, kad sve zavrsim.
Sačuvana
M@jk!
Webmaster
Spavac na Forumu
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #65 poslato: Јун 30, 2008, 10:38:03 »
OK, drzim ti palceve.
Sačuvana
kizanbg
Pocetnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #66 poslato: Јун 30, 2008, 11:46:10 »
NISTA!!! HDD i dalje ne vidi, a sto se tice mass storage komp uopste ne prepoznaje novi drajv, jbg, cuje se zvuk na kompu ko kad prikopcas USB ali nema nicga. Ali kao i uvek u "svakom zlu ima neceg dobrog", od kada sam promenio rom radi mi SDA_ApplicationUnlock, a samim tim i framework, i jos dosta stvari. A sto se tice mass storage-a treba probati programe koji to sve zavrsavaju bez registry-ja, naso sam neku verziju za wm 2003 (koja je bila "zakljucana") probacu da nadjem taj program, ako proradi javljam.

Inace, M@jk!, hvala po 100-ti put
« Poslednja izmena: Јун 30, 2008, 11:52:38 kizanbg » Sačuvana
M@jk!
Webmaster
Spavac na Forumu
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #67 poslato: Јун 30, 2008, 11:55:33 »
Nema na cemu, tu sam ako nesto zatreba, btw kako se zove taj program.
Sačuvana
no6
Clan u razvoju
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #68 poslato: Јун 30, 2008, 11:55:55 »
pozdrav,
   moze pomoc, mislim da je već jednom pisano o ovoj temi ali ja nisam uspio pronaći. Kako ću instalirati datoteke koje nisu exe. instalacijske datoteke, nego datoteke koje instalacije ne pokreće računalo, a pise da je za wm 2003, na primjer ovaj divx player
http://www.wmsvet.shumers.net/wm-besplatni-programi.php?down=18
Slučajno sam izabrao ovaj player a inače ima ovaki datoteka milijardu, i igrica pogotovo, ali im nemogu ništa. Negdje je bilo objašnjeno na netu ali ja nisam dobro razumio, pa ako netko moze da to malo bolje objasni,
   HVALA!
Sačuvana
kizanbg
Pocetnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #69 poslato: Јул 01, 2008, 12:52:13 »
btw kako se zove taj program.

Program se zove Softick Card Export i evo ti lnk sa koga moze da se skine
http://www.softick.com/pocket-pc/cardexport2/
ali meni nece da radi, i dalje. Navodno program nije podrzan za moj telefon, a skinuo sam fajl koji je za telefone koji imaju wm 2003 i koji nemaju touch screen.

pozdrav, moze pomoc, Kako ću instalirati datoteke koje nisu exe.

Fajl koji se ne zavrsava sa .EXE (npr. kao player koji si naveo, sa .CAB) iskopiraj negde na telefon (npr. HDD\My Documents) sa Microsoft AcSync, zatim sa telefona pokrenuti taj isti fajl.
Kako?
U telefonu imas program File Menager (Start->Tools->File menager) i nadjes sa njim program koji si iskopirao u direktorijumu HDD\My Documents, pokrenes ga i propratis instalaciju do kraja. Nadam se da sam kol'ko-tol'ko pomogap.
« Poslednja izmena: Јул 01, 2008, 12:55:46 kizanbg » Sačuvana
M@jk!
Webmaster
Spavac na Forumu
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #70 poslato: Јул 01, 2008, 10:31:36 »
@kizanbg

Hmmm, veoma koristan program, nisam znao za njega, probacu, pise da je za SP, videcemo.

@no6

kizanbg je vec odgovorio, ta najcesca pitanja mozes naci ovde, u temi Windows Mobile Smartphone {Instalacija, Najcesca pitanja ...
Sačuvana
no6
Clan u razvoju
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #71 poslato: Јул 02, 2008, 11:15:58 »
pomoglo je brate,
Sačuvana
kizanbg
Pocetnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #72 poslato: Јул 05, 2008, 12:17:31 »
Da li neko zna nesto o navigatorima i GPS-u, koji se programi koriste, kako se podesavaju, koji su uredjaji potrebni i koliko kostaju. Trebalo bi preko BT GPS prijemnika da moze da se telefon koristi kao GPS uredjaj. Ako neko NESTO zna mogao bi da kaze ponesto o tome.
Sačuvana
M@jk!
Webmaster
Spavac na Forumu
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #73 poslato: Јул 05, 2008, 06:11:34 »
kizanbg, napravio sam temu posvecenu GPS-u, tamo mozes pronaci opise najpopulrnijih programa za navigaciju i gps prijemnika. Ako imas nekih pitanja u vezi GPS-a mozes postaviti tamo.

Link -> http://www.forum.shumers.net/programi-i-igare/programi-za-gps-navigaciju-t2310.0.html

Nadam se da sam pomogao. Poz
« Poslednja izmena: Јул 05, 2008, 06:15:08 M@jk! » Sačuvana
M@jk!
Webmaster
Spavac na Forumu
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #74 poslato: Јул 07, 2008, 09:53:08 »
Vadjenje HDD-a samsung i300/i300x

Izvadite memorisku karticu, bateriju i ostrafite 4 šrafa, a zatim pritisnite 2 žabice (slika 1). Sada kada ste skinuli masku ošrafite dva šrafa koji se nalaze u gornjem delu telefona. Otkačite flet kablove (slika 2). Sada močete skinuti kameru sa zvucnicima, skinite flet kabl koji se nalazi u gornjem levom delu. Otkačite flet kabl od HDD-a veoma pažljivo (gurnuti na gore) i ošrafite jedan šraf (slika 3). Sada odvojite masku telefona (dve žabice, slika 4).Zatim otvorite telefon i ispod tastature se nalazi HDD (slika 5). Šestitamo, uspesno ste izvadili HDD, veoma prosto. Sada ostaje samo da sklopite telefon.
« Poslednja izmena: Јул 07, 2008, 10:06:45 M@jk! » Sačuvana
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6   Idi gore
  Štampaj  

Stranica je napravljena za 0.181 sekundi sa 24 upita.