ADSENSE
Sigurno vas zanima kako zaradite preko interneta.Postoji mnogi na?ini zarade.Ja ?u navesti samo neke
Ja zara?ujem preko interneta preko adsensa.Taj na?in zarade bih preporu?io vam.Sve koje zanima zarada preko adsensa imaju baner na dnu ovog bloga o tome.
Ovdje se zara?uje tako da stavljate na svoju stranici oglase koje su napisali neki drugi ljudi.Svaki put kada netko klikne na taj oglas vi dobijete odre?eni dio novca.Isplate se vrši putem ?ekova.?im zaradite 100 dolara oni vam šalju novac.
AFFILIATE PROGRAM
Drugi na?in zarade je pomo?u Affiliate Programa(?im se registrirate dobijete 10 kn).
Ovdje možete zaraditi stavljaju?i linkove i banere koje odre?uje Affliate program na svoju stranicu.
Za ovu vrstu zarade ne morate ?ak imati ni vlastitu internet stranicu ve? možete zara?ivati posje?uju?i forume.Za one koji redovito odlaze na forume ovo je odli?ni na?in zarade
VAŽNO
Koliko ?e te zaraditi najviše ovisi o tome koliko je vaša stranica popularna.Da bi bil apopularna moraju je tražilice poput googla,yahoo i sl. prihvatiti.
Bitno je da vaša stranica bude me?u prva tri mjesta.Recimo ako imate stranicu o igricama kada netko upiše u googl "igrice" vaša stranica se mora na?i me?u prva tri stranice .Posjetioci obi?no kliknu na prve tri stranice koje im googl izbaci.Da bi vas tražilice što prije našel odite na www.pingomatic.com
|
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
|

Autor: